Aktualizovali sme naše Zásady ochrany osobných údajov. Prosím kliknite sem ak si ich chcete teraz pozrieť.

HERBALIFE RECENZIA O VÝŽIVOVEJ ROVNOVÁHE

Print
Article2
Nezávislí členovia spoločnosti Herbalife sa viac než tridsať rokov snažia vzdelávať zákazníkov o blahodarných účinkoch vyváženej stravy a aktívneho životného štýlu. No je to len desať rokov, čo si vedecká komunita uvedomila skutočnú váhu jedla v našom každodennom živote a tu môžete nájsť recenziu výživovej rovnováhy spoločnosti Herbalife.

Zlé rozhodnutia a zlé stravovacie návyky, najmä desiatovanie príliš mastných, sladkých alebo slaných jedál, môže spôsobiť nevhodné zvýšenie telesnej hmotnosti, sústreďovanie tukov, no môže tiež spôsobiť niektoré ďalšie zdravotné problémy, ako obezita, zlá hladina cholesterolu alebo kardiovaskulárne choroby. No v tejto recenzii spoločnosti Herbalife chceme lepšie vysvetliť, ak sú ľudia, ktorých to zaujíma, ako ich strava môže ovplyvniť výkon v práci alebo naopak, ako môže práca ovplyvniť stravovacie návyky. Životný štýl a práca spôsobuje neobvyklý tlak. Obvykle sedíme celý deň pred svojimi počítačmi a pristupujeme k životu sedavejším  spôsobom. Čas strávený pri obede sa skracuje a večery sa trávia oddychom pre televízorom, často sprevádzané rýchlym občerstvením.

Toto je výzva, ktorú je spoločnosť Herbalife pripravená prijať. Rad produktov spoločnosti Herbalife sa zameriava na pomoc pri zlepšovaní výživových návykov a celkového zdravia a pohody. Tu sa môžete bližšie pozrieť na celý katalóg produktov spoločnosti Herbalife.

Spoločnosť Herbalife verí v zmenu a ňou aj prispieva. Spoločnosť Herbalife nedávno uskutočnila štúdiu v spojení s Barbarou D. Stewart z Ulsterskej univerzity pre Biomedicínu, ktorá analyzovala účinky desiaty a dobrých výživových rozhodnutí. Štúdia sa zamerala na päť krajín: Spojené kráľovstvo, Španielsko, Nemecko, Taliansko a Francúzsko. Pozorovala stravovacie návyky v kancelárii a doma a hodnotila vedomý a podvedomý stres. Štúdie sa zúčastnilo spolu takmer 1 000 ľudí.

POZNÁMKA PRE ČITATEĽOV: TOTO JE SÚČASŤ VÝSLEDKOV ŠTÚDIE:

• V Európe panuje kultúra desiatovania. 44 % účastníkov štúdie priznalo, že medzi jedlami desiatuje. Spojenému kráľovstvu patrí bezkonkurenčne prvé miesto s 55 % populácie, ktorá desiatuje medzi jedlami, ďalej nasleduje Taliansko so 46 % (45 % Nemecko, 39 % Španielsko a 34 % Francúzsko).

• Názory sú jednohlasné: v prípade účastníkov, ktorí sa sťažujú, že sú v práci vo veľkom strese, je väčšia pravdepodobnosť, že robia zlé výživové rozhodnutia ako u tých, ktorí priznávajú priemerný alebo minimálny pracovný stres.

• Ženy vykazujú väčší stres ako muži a zvyknú viac desiatovať ako muži.

• Osoby vo veku v rozpätí 26 –35 rokov vykazujú najvyšší stupeň stresu a podobne majú tendenciu medzi hlavnými jedlami pojedať príliš kalorické menšie jedlá.

• Najvystresovanejší účastníci majú dvakrát takú pravdepodobnosť, že sa pre doplnenie energie uchýlia k sladkým nápojom.

• Priemerný britský pracujúci človek skonzumuje počas svojho pracovného týždňa medzi hlavnými jedlami 7,5 menších jedál.

• Veľmi vystresovaným pracujúcim trvá dlhšie, kým zaspia. Možno tendencia pracujúcich uchyľovať sa k jedlám s vysokým obsahom cukru a desiatam s veľkým množstvom energie na kompenzovanie, spôsobuje problém so spánkom a väčšinou to nie je dostačujúce.

• Mladí pracujúci ľudia vo veku 18 – 25 rokov sú najzraniteľnejší. Sú najväčšími konzumentmi menších jedál medzi hlavnými jedlami s priemerným množstvom 1,62 voči 1,28 u starších ľudí od 56 do 65 rokov. Mladí pracujúci ľudia tiež spia horšie než staršia generácia.

• Pracujúci ľudia, ktorí mali problém zaspať (viac než 20 minút) konzumujú viac lupienkov, čokolády, hranolčekov a sladkých nápojov než tí, ktorí zaspia rýchlo.

• Vo všetkých krajinách, na ktoré sa štúdia vzťahuje, pracujúci konzumujú viac čokolády a cukríkov, lupienkov, sladkých nápojov, koláčikov a hranolčekov doma a v práci, niečo ako odmenu na konci dňa.

Spoločnosť Herbalife sa teraz spolieha na túto štúdiu aby poradila a zapojila sa do rozhovoru s niekoľkými renomovanými lekármi a mienkotvornými činiteľmi v oblasti stravovania ako súčasť svojej kampane na potvrdenie svojej pozície ako svetového odborníka č. 1 medzi spoločnosťami v oblasti výživových produktov.

Táto recenzia o výživovej rovnováhe a malých jedlách medzi hlavnými jedlami spoločnosti Herbalife vám môže pomôcť určiť svoje výživové návyky a byť si vedomý druhu jedla, ktoré konzumujete.

Ak chcete získať viac informácií o štúdii a stiahnuť si celú správu, navštívte webovú stránku www.stress-snacking.eu (k dispozícii iba v angličtine).

Spoznajte svedectvá zákazníkov spoločnosti Herbalife, ktorí s produktmi spoločnosti Herbalife dosahujú vynikajúce výsledky. Tak prečo nie vy?



sk-SK | 24. 5. 2018 22:06:03 | NAMP2HLASPX02