Aktualizovali sme naše Zásady ochrany osobných údajov. Prosím kliknite sem ak si ich chcete teraz pozrieť.

Kuracie mäso na estragone

2 porcie
Print
Kuracie mäso na estragone

Vďaka estragonu získa pokrm chuť bearnskej omáčky, avšak bez kalórií!

Suroviny:

  • 2 polovice kuracích pŕs, bez kostí a kože
  • 1/4 lyžičky soli
  • 1 lyžička estragonu
  • 1/2 šálky kuracieho vývaru
  • 1 lyžica dijonskej horčice

Postup:

Okoreňte kuracie mäso soľou a estragonom. Potrite panvicu ľahko olejom (ideálne použite olej v spreji) a restujte mäso 3 minúty z obidvoch strán na strednom ohni, kým nezhnedne. Odložte mäso na tanier. Nalejte na panvicu vývar a v prípade potreby odlepte kúsky mäsa odo dna. Pridajte horčicu, miešajte a varte, kým zmes nezhustne, cca 3 minúty. Vráťte mäso na panvicu a otočte ho, aby bolo pokryté zmesou.

 

Nutriční hodnota jedné porce:

 

KalórieProteínyTukySacharidy
15028 g3.5 g0 g


sk-SK | 24. 5. 2018 22:11:07 | NAMP2HLASPX02