Aktualizovali sme naše Zásady ochrany osobných údajov. Prosím kliknite sem ak si ich chcete teraz pozrieť.

Raňajky sú pre vás dobré

Print
healthybreakfast_articles

VEDELI STE

  • Odporúčaná kalorická hodnota raňajok by mala zodpovedať cca 15 - 25% celkového energetického príjmu za deň.1
  • 61% Európanov minimálne raz za týždeň vynechá raňajky2
  • POTVRDENÉ POZITÍVNE PRÍNOSY ZDRAVÝCH RAŇAJOK

    Výživa

    Zvýšenie príjmu vitamínov a minerálov3 zvyšuje pravdepodobnosť splnenia odporúčaného denného príjmu.4

    Nálada

    Zvýšený príjem vitamínov a minerálov zlepšuje náladu a prispieva k redukcii únavy.4

    Zdravie

    Lepšia regulácia chuti do jedla, čo prispieva k lepšej regulácii telesnej hmotnosti.1

    Zdravé raňajky vám pomôžu dosiahnuť splnenie požiadavky denného príjmu výživných látok v zložení:

    • Do 30% proteínov - z potravín a doplnkov výživy.

     

    • 40% sacharidov - z potravín a doplnkov výživy.

     

    • 30% tukov - z potravín a doplnkov výživy.

     

    HERBALIFE ZDRAVÁ ALTERNATÍVA NA RAŇAJKY


    • 1 pohár nápoja Formula 1
    • 1 pohár - instantný bylinkový nápoj
    • 1 pohár – bylinkové aloe (mango)

    Bohaté na proteíny a zdroj 20 dôležitých vitamínov a minerálov, tieto zdravé* raňajky sú zdravou výživnou kombináciou, ktorá vás pripraví na celý deň:

    • Kontrolovaný počet kalórií len 227 Kcal.
    • Vynikajúca rovnováha kvalitných proteínov, viac ako 20 dôležitých vitamínov a minerálov.
    • Rýchla a jednoduchá príprava keď máte málo času

    Proteiny

    Kcal

    Sacharidy

    Tuky

    Vláknina

    17g

    227

    22.9g

    7g

    2.5g

    * Náhrada jedného jedla denne výživovou náhradou pri energeticky obmedzenej diéte prispieva k udržaniu hmotnosti po jej znížení.

    * Pri použití výživových nápojov Formula 1 na účely redukcie telesnej hmotnosti alebo udržania telesnej hmotnosti sa dôkladne oboznámte s pokynmi v letáku k produktu.

    Ste pripravení na zdravé raňajky? Spýtajte sa našich členov ako na to a užívajte si pozitívne účinky!



    1 O’NeIl et all. (2014). J Acad Nutr Diet, 3(S8-S26).
    2 CEEREAL European breakfast survey (2007). www.ceereal.eu – facts and figures, March 2007.
    3 Lancaster et all. (2012). FASEB, 26(812).
    4 Smith, A. (2011). In Diet, Brain, Behaviour: PractIcal ImplIcatIons. Eds: R.B.Kanarek & H.R Lieberman. Taylor & FrancIs.



    sk-SK | 23. 10. 2018 18:58:09 | NAMP2HLASPX01